Virtuaalialusta

Eteläportin virtuaalialusta on kaikille avoin, verkossa ja mobiilissa toimiva palvelu, josta voi nähdä Eteläportin vapaana olevat tontit, tonttien koot ja tonttien omistajat. Sovellus on kehitetty erityisesti hanketta suunnitteleville yrityksille tai yritysten hankekumppaneille, joilla on kiinnostusta testata erilaisia mahdollisuuksia oman rakennushankkeen toteuttamiseksi. Suunnittelutyökaluilla kävijä pääsee mallintamaan esimerkiksi erilaisia rakennuksia sijoitettavaksi tonteille. 

Eteläportin virtuaalialustan kehittäminen on Jyväskylän kaupungin elinkeinoyksikön Business Jyväskylän omistama ja ohjaama projekti, ja sitä rahoittavat Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Jyväskylän kaupunki ja Muuramen kunta. Virtuaalialustan on toteuttanut Process Genius Oy, joka myös jatkokehittää alustaa.

Virtuaalialustan käyttö ei vaadi tunnuksia ja sitä voi testata vapaasti. Mikäli oman suunnitelman haluaa puolestaan tallentaa, tulee alustaan kirjautua käyttäjäksi. Tallennetut suunnitelmat ovat yksityisiä ja niitä voi tarkastella vain omalla kirjautumistunnuksella, jonka saa alustan toteuttajalta Process Geniukselta.

Tunnukset voi tilata virtuaalialustalta lomakkeella tai ottamalla yhteyttä Process Geniukseen tai Business Jyväskylän kehittäjiin (heikki.kinnunen[at]jyvaskyla.fi).

Omat suunnitelmat eivät näy julkisesti eivätkä ne näy muille alustan käyttäjille.

Testaa rohkeasti!