Lassila&Tikanojan harjakaisia vietettiin hellesäässä

Lassila&Tikanojan uusi, komea 2400 neliön toimitilarakennus on viittä vaille valmis Härkökuja 2:ssa ja rakennuksen harjakaisia päästiin viettämään hellesäässä. Muutto tapahtuu elokuussa, kun L&T:n Teollisuuspalvelut Oy:n henkilöstö ja kalusto siirtyvät Seppälänkankaalta Eteläporttiin. 

Tiloihin on tulossa noin 30 työntekijää ja kymmenen toimihenkilöä. Liiketoimintajohtaja Jani Muilu kehuu Eteläportin hyvää sijaintia.
 
”Meidän toiminnoille Eteläportti on sijaintina erinomainen. Ajokilometrejä tulee autoille vähemmän, sillä täyttö- ja tyhjennyspaikat ovat lähempänä tässä kuin Seppälänkankaalla. Myös ruuhkia voidaan täällä välttää paremmin”, kommentoi Muilu.

Aveon Advisors on toiminut L&T:n Eteläportin investointihankkeessa kiinteistökehityskumppanina. Aveon Advisors on auttanut asiakasta mm. sopivan tontin etsimisessä ja luvituksissa sekä koordinoinut rakennuksen suunnittelua ja rakentamista. 

”Hanke on sujunut hyvin ja edennyt aikataulussaan. Meillä on ollut luotettava toimitilarakentamisen ammattilainen, Tekova, urakoimassa, ja huolimatta rakentamisen kuumasta suhdanteesta, rakentaminen on edennyt suunnitellusti. Myös Business Jyväskylä on pystynyt auttamaan meitä projektin eteenpäin viennissä”, kertoo Marko Lirkki Aveon Advisorsilta.

Harjakaiset 22.6.2021_hallissa ihmisiä.jpg
 

 

 

 

 

 

 


L&T:n uusiin tiloihin tutustumista

 

Teksti ja kuvat: Taija Lappeteläinen